Certifierad badrumsrenovering i Nynäshamn

Bor du i Nynäshamn och funderar på att renovera ditt badrum? Välkommen att kontakta oss. Våra kunniga hantverkare kan hjälpa dig med såväl planering som genomförande av din badrumsrenovering i Nynäshamn. 

Vi utför fackmannamässiga badrumsrenoveringar i Nynäshamn, i enlighet med branschstandard. Efter genomförd renovering får du ett intyg som visar att ditt badrum har renoverats på ett fackmannamässigt sätt.

Rent generellt är det långa väntetider för badrumsrenoveringar i Stockholmsområdet, och det är därför viktigt att vara ute i god tid. Nynäshamn är inget undantag. Kontakta oss därför redan idag, så kan vi börja planera.

Vi har kompetens att ta oss an såväl stora som små badrum. Vi fixar moment som dragning av vatten och avlopp, montering av tätskikt och spackling mot golvbrunnen. En stor fördel med att anlita oss för badrumsrenovering i Nynäshamn är att vi vet vilka material som fungerar tillsammans, och vilka som inte gör det. Det gör att du är trygg mot obehagliga överraskningar när arbetetet är slutfört.

Utforma ditt badrum

Många som väljer att renovera sina badrum i Nynäshamn installerar också golvvärme, som ger en ombonad känsla, inte minst tidiga morgnar under den kalla delen av året. Vattenburen golvvärme tar längre tid att räkna hem, vilket innebär att de flesta väljer elburen golvvärme när det inte rör sig om riktigt stora badrum. Elektrisk golvvärme kan även vara påslagen under sommaren, när resten av värmesystemet är av. 

Varje bostad och varje badrum är dock unikt, och de är de unika faktorer som avgör vilken typ av golvvärme som passar bäst. Vi är experter på golvvärme i Nynäshamn och kan därför hjälpa dig att komma fram till vad som passar bäst i just ditt badrum. Om du lägger in golvvärme i fler rum i samband med badrumsrenoveringen kan även detta påverka vad som lönar sig bäst i just ditt fall. Olika system passar också med olika golvmaterial.

Bostadsmarknaden i Nynäshamn är het, och en badrumsrenovering betalar sig vid en eventuell försäljning av bostaden. Även en liten renovering är en bra investering, och vi kan hjälpa dig oavsett vilken budget du har. Era behov blir vägledande för vår planering och rådgivning – är ni en barnfamilj som behöver ett badrum som flera personer kan använda samtidigt, eller har era barn precis flyttat ut, och ni vill skapa ett badrum som fungerar bra när ni blir äldre? Oavsett behov kan vi skapa en lösning som passar er väl.

Badrumsrenovering i Nynäshamn steg för steg

 1. Planering och budgetering
 2. Rivning av det gamla badrummet
 3. Bilning för avlopp och förstärkning av golvreglar
 4. Uppregling och förstärkning av väggar
 5. Montering av rör och golvbrunnar
 6. Dragning och koppling av el
 7. Iläggning av golvskivor och värmeslingor samt flytspackling
 8. Montering av skivor på väggar och tak
 9. Montering av tätskikt
 10. Montering av kakel och klinkers
 11. Installation av handfat, toalettstol m.m.
 12. Grattis! Ditt nya badrum är redo att tas i bruk 

Vare sig du har ett badrum som inte fungerar för dina behov idag, och vill skapa ett mer funktionellt rum, eller vill ha ett lyxigt hemmaspa med extra allt, kan vi hjälpa dig med din badrumsrenovering i Nynäshamn. 

Kontakta oss!

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 200 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.